Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Etkinliği

Sizleri 24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek olan muhteşem bir etkinliğe davet etmekten gurur duyuyoruz!  TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Programı çerçevesinde, Akdeniz Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Aslı Seyhan ÇIĞGIN, okulumuzda bizlerle olacak.

Konu: "Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Etkilerini Azaltmada Su Okuryazarlığının Önemi"

Profesör Doktor Aslı Seyhan ÇIĞGIN, küresel ısınma ve iklim değişikliği konularını ele alarak, su okuryazarlığının bu önemli sorunlarla mücadeledeki rolünü vurgulayacak. Bu etkinlik, öğrencilerimizin bilinçlenmesine, gelecekteki çevresel sorunları anlamalarına ve üzerine düşen sorumluluğu kavramalarına yardımcı olacak.

Tarih: 24 Ekim 2023 Saat: 10.30 Yer: Okulumuz Çok Amaçlı Salonu

Katılım ücretsizdir ve herkes davetlidir.

Unutmayın, küresel sorunları anlamak ve çözmek, geleceğimizin daha sürdürülebilir bir hale gelmesine katkı sağlar.

16.10.2023 91

16-10-2023