"Hepimiz Farklıyız Ama Aynıyız" E-Twinning Projesi

Okulumuz Türkiye'den 5, Hırvatistan'dan 4, İspanya'dan 2, Sırbistan'dan 1,Yunanistan'dan 1,Gürcistan'dan 1,Romanya'dan 1 olmak üzere toplam 15 ortak ile  We Are All Different But The Same (Hepimiz Farklıyız Ama Aynıyız) adlı projeye katıldı. Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Türkan Selen tarafından yürütülen projede öğrenciler, farklılıklara rağmen ülkeleri birbirine bağlayan ortak bağların olduğunun farkına varacak. WEB 2.0 araçlarından yararlanarak, kültürümüzü diğer Avrupa ülkelerine tanıtmayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimizin işbirliği içinde, güçlü bir iletişim kurarak, projeler geliştirerek, kültürel kimliklerine sahip çıkmalarını hedefliyoruz. Bunu da E-Twinning platformunda gerçekleştirmelerini bekliyoruz.

17.01.2024 78