Learn Through Upcycling eTwinning Projesi

Baraj Ortaokulu’nun kurucusu olduğu Learn Through Upcycling projesi, Türkiye’den 5 okul, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya’dan 1 okul ve Lübnan’dan 2 okul olmak üzere toplam 12 okulun ortaklığında başladı.

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Burak ATATEKİN, Fen Bilimleri Öğretmeni Tuğba MUŞ ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Türkan SELEN tarafından farklı öğrencilerle yürütülen projenin amacı WEB 2.0 araçları kullanılarak ileri dönüşüm farkındalığı oluşturmaktır. Bu proje atıkların azaltılması, enerji verimliliği, ileri dönüşüm ve çevre dostu uygulamalar gibi alanlarda olumlu değişiklikler yapmayı hedefler.

Bu proje ile aynı zamanda öğrencilerimizin iletişim kurmalarını, iş birliği yapmalarını, projeler geliştirerek paylaşmalarını; en etkili öğrenme platformu olan eTwinning topluluğunun bir parçası olmalarını istiyoruz.

02.04.2024 57